Noususta taistelevan AC Oulun hyökkääjä hyvän vireen taustoista: ”Juttelimma asiat halki”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Miesten Ykköstä on jäljellä vielä neljä kierrosta ja lähtökohdat eivät voisi olla kärkipään kannalta juuri mielenkiintoisemmat.

KPV on noussut kolmen ottelun voittoputkensa ansiosta ykköseksi ohi HIFK:n ja EIF:n. Kolmikon kantaan on myös noussut hyvävireinen AC Oulu, jolla on eroa karsijan paikalle kolme pistettä ja kärkeen neljä pistettä.

Kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa olevan oululaisseuran mahdollisuuksiin vaikuttaa myös se, että joukkue kohtaa loppukauden aikana kaksi sen edeltä löytyvää joukkuetta. Näistä kamppailuista ensimmäinen on edessä tänään, kun AC Oulu kohtaa KPV:n.

– Siitä on varmasti tulossa tiukka ja viihdyttävä peli. Kentällä tullaan näkemään kaikkensa antava AC Oulu, Veikkausliigastakin tuttu AC Oulun Aleksi Gullsten ennakoi Suomifutis.comille.

Viisi maalia tällä kaudella iskeneen Gullstenin mukaan joukkueen hyvän vireen taustalla ei suoranaisesti ole pelilliset asiat. Hän korostaa kesällä koetun tappioputken jälkeisen asenteellisen muutoksen merkitystä.

– Meidän pelaaminen ja taktinen puoli eivät sinänsä ole muuttuneet alkukaudesta. Pelasimme hyviä pelejä jo silloin, mutta tappioputkemme jälkeen juttelimme joukkueen kesken asiat halki ja sen seurauksena saimme kunnolla asennetta ja voitontahtoa. Tämä on näkynyt kentällä.

Vaikka AC Oulu on tullut takaisin nousukamppailuun mukaan hieman takavasemmalta, kertoi Gullsten, että se on ollut joukkueen tavoitteena alusta alkaen.

– Ennen kautta asetimme tavoitteeksi olla vähintään karsijan paikalla. Tavoite pysyy siinä niin kauan, kun se on mahdollista.

Jeremias Fisk
Twitter: MonsieurFisk


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!