Käpylän Pallon kasvatti Noah Nurmi, 17, on nimetty tanskalaisen Esbjergin kokoonpanoon keskiviikon Tanskan cupin otteluun Jammerbugtia vastaan. Esbjergin kokoonpanossa on mukana myös hollantilaistähti Rafael van der Vaart.

Nurmi siirtyi viime tammikuussa Esbjergiin KäPasta. Nuori KäPa-puolustaja vakuutti Esbjerg-johdon kesällä 2017 Uefa Youth Leaguen ottelussa Esbjergiä vastaan. Nyt edessä saattaa olla debyytti edustusjoukkueen puolella. Vastustaja Jammerbugt FC pelaa Tanskan kakkosdivisioonassa.

Nurmi pelasi vielä vuosi sitten KäPan B-junioreissa SM-karsintaa sekä B-junioreiden ykkösdivaria. Nuorukainen ei ehtinyt pelata yhtäkään ottelua Kakkosessa pelaavan KäPan edustusjoukkueessa ennen siirtoaan ulkomaille. Muutama ottelu tuli sen sijaan miesten Kolmosessa.

Ottelu on myös näytönpaikka van der Vaartille, joka on pelannut tällä kaudella vasta kahdessa Superliigan ottelussa. Ebjergissä pelaavat myös Huuhkajien vakiokasvot Markus Halsti sekä Joni Kauko, mutta molemmat ovat poissa kokoonpanosta cupin ottelussa.

Lähde: Esbjergin nettisivut