FC Interin kannattajaryhmä sai keskiviikkona keskuuteensa hieman harvinaisempia vieraita. Pelikieltojaan kärsineet Interin profiilipelaajat Timo Furuholm ja Tero Mäntylä nimittäin liittyivät Inter-ultrien seuraan Turun Veritas Stadionin seisomakatsomoon.

Inter-kapteeni Furuholm ja puolustuksen johtaja Mäntylä chanttasivat ja hurrasivat fanien mukana, ja saivat aihetta juhlaan, kun Inter kukisti ottelussa FC Lahden maalein 2-0. Inter latasi myöhemmin Twitter-tililleen videon, jossa Furuholm ja Mäntylä juhlivat muiden mukana Interin ensimmäistä, Joona Järvistön tekemää maalia.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Interin kannattajakatsomossa nähtiin eilen hieman harvinaisempia vieraita, kun pelikieltojaan sovittaneet Timo Furuholm ja Tero Mäntylä seurasivat matsia kannattajien keskellä 👏🏻 #enemmänyhdessä #fcinterturku #veikkausliiga

Voitto teki Interille hyvää, sillä edellisen pelinsä turkulaisryhmä oli voittanut 4. elokuuta. Edellisessä seitsemässä ottelussaan Inter oli tehnyt ainoastaan yhden maalin.

Furuholm ja Mäntylä ovat Teemu Penninkankaan jälkeen kauden aikana eniten peliminuutteja Veikkausliigassa saaneet pelaajat.