Myöhäisen kevään takia Tampereen Ilves joutui pelaamaan Veikkausliigan alkukauden kotipelejään evakossa, milloin Ratinassa ja milloin aina Helsingin Töölössä asti. Tilanne oli kiusallinen, ja jo tuolloin Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola haikaili uuden jalkapallostadionin perään (lue uutinen).

Yle kertoi viime viikolla lisätietoja Tampereen stadionhankkeesta (koko juttu luettavissa täältä). Uutisen mukaan stadionin rakentaminen Tammelan kaupunginosan alkaa aikaisintaan vuoden 2019 lopulla.

Tammelan uudelle stadionille on määrä tulla kaikkiaan 6 500 katsojapaikkaa. Vaihtoehtoja hankkeen toteuttamiselle on kaksi. Joko stadion rakennetaan kokonaan yksityisin voimin tai sitten allianssimallilla, johon myös kaupunki osallistuu. Sen jälkeen, kun kaupunki päättää osallisuudestaan, selviää myös stadionin tarkempi rakentamisaikataulu.

Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntin esittämän arvion mukaan uudella stadionilla päästään pelaamaan vuonna 2023.