Australian pääsarjassa pelaava Central Coast Mariners on tarjonnut entiselle pikajuoksijatähdelle Usain Boltille täysiaikaista pelaajasopimusta, kertoo jamaikalaisen agentti ESPN:lle.

Kahdeksankertainen olympiavoittaja Bolt, 32, on ollut testijaksolla Marinersissa elokuusta lähtien.

Hän teki viime viikolla harjoitusottelussa kaksi maalia amatööriseura Macarthur South West Unitedin verkkoon, muttei pelannut sunnuntaina A-Leaguen avauspelissä, jossa Mariners päätyi 1-1-tasapeliin Brisbane Roarin kanssa. News Corp Australian mukaan hän oli Melbournessa pohtimassa vaihtoehtojaan.

Bolt hylkäsi huhujen mukaan tarjouksen kahden vuoden sopimuksesta maltalaiselta Vallettalta. Marinersin toimitusjohtajan Shaun Mielekampin kerrotaan esittäneen tarjouksensa viikonloppuna Boltin edustajille.

– Voin vahvistaa, että Central Coast Mariners on tehnyt tarjouksen Usain Boltille, kertoi jamaikalaisen agentti Ricky Simms ESPN:lle.