FC Inter -legenda Ari Nyman menetti yöunensa seuran päätöksen jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Lähes 18 vuotta sitten FC Interissä debytoinut Ari Nyman sai viime viikolla kuulla, että turkulaisseura ei aio tarjota hänelle jatkosopimusta ensi kaudelle.

Yli 400 liigapeliä, ainoastaan Interissä, pelannut Nyman, 34, kertoi Veikkausliigan sivuilla haikeista tunnelmistaan.

– Se oli lyhyt ja ytimekäs palaveri ihan kasvotusten.

Inter pelasi kotonaan FC Honkaa vastaan saman viikon sunnuntaina. Nyman ei ollut aluksi varma, riittääkö hänellä voimat pelaamiseen.

– Aikamoista vuoristorataa olivat ne päivät ennen peliä. Ihan viimeiseen asti piti miettiä, pystyykö sitä edes pelaamaan. Päätös tuli niin lähellä sitä peliä, niin siinä oli enemmän tai vähemmän kaikkia vaikeuksia keskittyä itse asiaan.

– En kuitenkaan halunnut mennä pelaamaan vaan siksi, että se on viimeinen kotipeli. Varsinkaan kun ei ollut nukkunut 3-4 päivään.

Inter hävisi Hongalle 0-2, mutta ottelun jälkeen Veritas Stadionin yleisö muisti aplodein Nymania, joka oli tuloksesta huolimatta tyytyväinen, että päätti pelata.

– Onneksi se meni kaikin puolin hyvin. Oli tietenkin parempi päättää tämä näin, että sai jättää kannattajille hyvästit. Sen suhteen oli ihan hyvä fiilis pelin jälkeen.

Nyman olisi itse halunnut jatkaa uraansa Interissä. Tulevaisuuden kuvioistaan hän ei ole vielä varma.

– Siitä ei olisi ollut kahta kysymystä. Olisin ollut ehdottomasti valmis jatkamaan pelaamista Interissä, olisi rooli sitten ollut mikä tahansa.

– Olin ajatellut, että sen perusteella miten tässä nyt on mennyt ja pysynyt kunnossa, pystyisin jatkamaan helposti parikin vuotta. Se nyt oli oma ajatus, mutta se ei mennyt ihan niin kuin oli ajatellut. En ole pystynyt vielä miettimään, pystyykö tässä lähtemään vielä muualle.

Inter pelaa lauantain päätöskierroksella vieraissa Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Nyman ei vielä tiedä, pystyykö tai haluaako hän edes pelata. Hän miettii yhä Interin parasta.

– Sen pelin (Honka) jälkeen oli sellainen olo, että ehkä olisi kiva lopettaa tämä kausi näin, kotipeliin. Sellainen on fiilis tällä hetkellä. En oikein osaa sanoa, mutta kyllä olen ainakin ajatellut lähteä mukaan, ei se siitä ole kiinni. Kyllä tässä vedetään loppuun asti joukkueen mukana.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!