Italialaista puolustusnerokkuutta – Barcan ja Interin matsissa nähtiin erikoinen temppu

© Kuva: Getty Images

Barcelona kukisti keskiviikkona Mestarien liigan kotiottelussaan Internazionalen maalein 2-0. Hyvin Serie A -kautensa aloittaneesta Interistä ei ollut La Ligan sarjakärjelle kunnon vastusta, vaan Barcelona vankisti asemiaan B-lohkon kärjessä.

Ottelun toisella puoliajalla nähtiin kuitenkin pala italialaista puolustusnerokkuutta. Barcelona sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen tuntumassa, ja pallon taakse asettui Lionel Messin poissaollessa Luis Suárez.

Uruguaylaishyökkääjä lähti ampumaan vaparia hyppäävän muurin alta, mutta maalin esti kekseliäällä pelaamisellaan kroatialaispelaaja Marcelo Brozovic. Keskikenttäpelaaja liukui makuulleen muurin taakse, ja pallo kimmahti tämän selästä päätyrajan yli.

Ylläolevan twiitin kommenttikentästä löytyy myös lyhyt videoklippi tilanteesta.