Jarolle kaksi tärkeää jatkosopimusta – ”Kärkipään profiilipelaajia”

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ykkösessä sijalle kuusi päätynyt Jaro tiedottaa kotisivuillaan kahdesta isosta jatkosopimuksesta. Kummatkin kontrahdit ovat yksivuotisia.

Jarossa jatkavat ensi kaudella niin Pavle Milosavljevic kuin Anthony Dafaakin. Kenialaisella Dafaalla on Veikkausliigasta kokemusta viiden ja serbitoppari Milosavljevicilla kolmen kauden ajalta.

– Suurin syy jatkooni on se että pidämme perheeni kanssa erittäin paljon Pietarsaaresta. Olen yhdistynyt tähän kaupunkiin ja sen ihmisiin. En ole tullut tänne vain matkustajaksi vaan välitän suuresti kaupungista ja tästä seurasta, 32-vuotias Milosavljevic toteaa.

Milosavljevic on pelannut Jarossa jo kaksi kautta, mutta 30-vuotias keskikentän pohjapelaaja Dafaa siirtyi seuraan viime kesänä.

– Haluan ensi kaudella olla auttamassa seuraa tavoitteiden saavuttamisessa ja uskon että olemme ensi kaudella vahvempia sarjassa, Dafaa kommentoi.

Jaron päävalmentajaksi kesken kauden nimetty Niklas Käcko on tärkeisiin sopimuksiin tyytyväinen.

– Meille nämä jatkosopimukset ovat loistava uutinen. Saamme pidettyä kaksi kärkipään profiilipelaajaamme täällä myös ensi kaudella,Käcko sanoo.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!