© Kuva: Getty Images

La Liga: FC Barcelona-Real Madrid | Lyö 100€ riskitön veto Barcelonan voitolle

La Ligassa nähdään kauden ensimmäinen El Clasico. Pääset lyömään otteluun jopa 100€ riskittömän vedon.

Barcelona lähtee otteluun ilman suurinta tähteään Lionel Messiä, joka loukkaantui viime kierroksella. Joukkue pystyi kuitenkin kaatamaan viikolla Mestarien liigassa Interin kotonaan 2-0. Vire on joukkueella on muutenkin hyvä, viimeiseen kuuteen otteluun on tullut vain yksi tappio ja joukkue on La Ligassa toisena pisteen Atletico Madridia perässä. Barcelona on tehnyt eniten maaleja La Ligassa tällä kaudella, yhteensä 23 kappaletta.

Real Madridin alkukausi on ollut vaikea. Joukkue löytyy La Ligan sarjataulukosta vasta sijalta kahdeksan. Yhdeksän ottelun saldo on 4-2-3 ja eroa sarjakärkeen on viisi pistettä. Cristiano Ronaldon lähtö taisi sekoittaa joukkuetta enemmän kuin ajateltiin. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuottaneet peräti neljä tappiota ja vain yhden voiton.

Barcelona on ollut häviämättä peräti 36 kotiottelua peräkkäin, kun taas Real Madrid on hävinnyt kolme viimeisintä vierasotteluaan. Messin poissaolo syö myös Barcelonan iskukykyä, mutta Luis Suarez näytti kapellimestarin otteita Inter-voitossa aikaisemmin viikolla. Sekasortoinen Real Madrid ajautuu jälleen uuteen tappioon Barcelonan vieraana.

Yhteenveto:

Barcelona voittaa – kerroin 1,88
Panos: 100€
Mahdollinen voitto: 188 €
Jos vetosi menee väärin, panos palautuu

Lunasta 100€ riskitön veto näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus ja lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 100€ asti.
3. Palautus on kierrätysvapaa eli saat voitot tilille vaikka heti!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Raha palautetaan bonusrahana. Kierrätysvaatimus on 4x ja minimikertoimella 1,40. Jos vetosi voittaa, tässä tapauksessa kierrätysvaatimuksia ei ole.