TPS:n ja HJK:n välistä kamppailua ehdittiin pelata vain 25 minuuttia, kun TPS joutui ottamaan vaihtoon terävimmän syömähampaansa Mika Ääritalon.

Ääritalo loukkasi itsensä kaksinkamppailussa. Hyökkääjä yritti jatkaa pelaamista hetken aikaa, mutta lopulta hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon. Ääritalon tilalle tuli Oskari Jakonen.

TPS:n hyökkäys koki jo ennen ottelua pahan menetyksen, kun Sterling Yateke joutui jäämään ottelusta sivuun loukkaantumisen takia.

HJK on iskenyt alle puoleen tuntiin kaksi maalia. Tilanne Turussa on 2-0 HJK:lle. Helsinkiläiset ovat hallinneet ensimmäistä puoliaikaa mielinmäärin. HJK:n maaleista ovat vastanneet Sebastian Dahlström sekä Klauss.

Mikäli TPS häviää HJK:lle, joukkue joutuu karsimaan sarjapaikasta Ykkösen toiseksi sijoittunutta KPV:tä vastaan.