Aneemista, mielikuvituksetonta, saamatonta. Sellaista on Manchester Unitedin tekeminen juuri nyt.

Tiistaina United jäi Mestarien liigassa maalittomaan tasapeliin Valencian kanssa. Ottelu oli José Mourinholle ennätyksellinen, sillä se oli miehen koko pitkällä uralla ensimmäistä kertaa neljäs perättäinen kotiottelu ilman voittoa.

SPORF

@Sporf
🔴 @ManUtd’s recent home form:

❌ 0-3 vs @SpursOfficial
🤝 1-1 vs @Wolves
🤝 2-2 vs @DCFCOfficial
🤝 0-0 vs @ValenciaCF

😳 Jose Mourinho has now gone 4 consecutive home games without a win for the first time in his career.

Football Factly

@FootballFactly
Manchester United's form:

💩 Man Utd 1-1 Wolves
💩 Man Utd 2-2 Derby (Lost on pens)
💩 West Ham 3-1 Man Utd
💩 Man Utd 0-0 Valencia

Unitedin ainoa kotivoitto tällä kaudella on Valioliigan avauskierroksen 2-1 -voitto Leicesteristä 10. elokuuta. Sen jälkeen Old Traffordilta ovat hakeneet voiton Tottenham ja Derby (jälkimmäinen rankkarikisan jälkeen Liigacupissa), sekä tasapelipisteen Wolverhampton ja eilen Valencia.

Mourinholle vaaditaan potkuja yhä voimakkaimmin äänenpainoin. Myrsky sai uutta tuulta, kun joukkueen kapteeni Antonio Valencia tykkäsi tiistai-iltana Instagram-postauksesta, jonka lopussa vaadittiin Mourinholle potkuja.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
Manchester United club captain Antonio Valencia liked this Instagram post calling for Mourinho to be sacked last night

More embarrassment for the club. 🔴🤦♂

Valencia tekee kuitenkin parhaansa, että tuorein puhuri jäisi myrskyksi vesilasissa. Ecuadorilainen selitti myöhemmin painaneensa tykkäysnappia epähuomiossa tutustumatta viestin sisältöön.

– Tykkäsin eilen Instagram-postauksesta lukematta kuvan yhteyteen liitettyä tekstiä. Se ei edusta kantaani ja pyydän sitä anteeksi. Tuen täysin manageria ja joukkuekavereitani. Meistä jokainen antaa kaikkemme, jotta tuloksemme paranisivat, Valencia kirjoitti.

Antonio Valencia

@anto_v25
Yesterday, I liked a post on Instagram without reading the text that accompanied the picture. These are not my views and I apologise for this. I am fully supportive of the manager and my teammates. We are all giving our everything to improve the results.