Manchester United -legenda Paul Scholes uskoo Juventuksen tehneen Paul Pogbasta huippupelaajan. Ranskan maajoukkuemies palasi Manchesteriin kesällä 2016 torinolaisseurasta silloiseen maailmanennätyshintaan.

25-vuotias Pogba ei ole paluunsa jälkeen pystynyt nousemaan Valioliigassa samanalaiseen iskuun kuin Juventuksessa.

Yli 700 ottelua Unitedissa pelannut Scholes uskoo, että syynä on kontrollin puute. Juventuksessa keskikenttäpelaaja ei ollut seuransa suurin tähti.

– Hän saattaa ensin tehdä joitakin pelin parhaita asioita, kuten huippusyötön tai haaston. VIisi minuuttia myöhemmin hän saattaa näyttää yhdeltä heikoimmista hankinnoista. Aivan kuin hänen aivonsa olisivat sulkeutuneet pois päältä. Kuin kaikki olisi vain kiinni hänestä, koska hän on osoittanut olevansa niin hyvä, Scholes arvosteli ESPN:lle.

– Emme nähneet tätä koskaan Juventuksessa. Pogba oli siellä pienempi kala. Joukkueessa oli Gianluigi Buffon, Andrea Pirlo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini ja Claudio Marchisio. Kokeneita pelaajia.

– Pogba oli osa loistavaa joukkuetta. Unitedissa kukaan ei ole pitämässä häntä samalla tavalla kontrollissa kuin Juventuksessa.

Pogba pelaa paluusiirtonsa jälkeen kolmatta kauttaan Unitedissa. Ranskalainen voitti on tällä kaudella tehnyt kahdeksaan valioliigaotteluun kaksi maalia.