Internetin ihmeellisessä maailmassa ei kannata uskoa kaikkeen, mitä tulee vastaan. Sen saivat ainakin oppia reilut 16 000 ihmistä, jotka seurasivat meksikolaista Dionicio Faridia sosiaalisessa mediassa.

Farid, 19, oli luonut sosiaalisen median avulla itselleen täysin uuden elämän, jossa hän pelasi maineikkaan italialaisseura Juventuksen akatemiassa. Goalin mukaan hän jakoi Instagram-sivuilleen kuvia itsestään Juventuksen paita päällä ja kertoi uusille faneilleen, miten hänellä menee Italiassa.

Meksikolaisnuorukainen oli myös lisännyt vakuuttavan oloisen kuvan itsestään juhlimassa Juventuksen pelaajien kanssa. Myöhemmin kuitenkin paljastui, että hän oli vain muokannut päänsä portugalilaispelaaja Joao Serraon pään tilalle. Serrao pelaa oikeasti Juventuksessa.

Dionicio Farid Rodriguez isimli 19 yaşındaki Meksikalı genç Juventus'un 20 yaş altı takımında forma giydiğini söyleyerek herkesi kandırdı.
➡️yenisafak.com/spor/juventust…

Farid antoi jopa haastatteluja, joissa hän kertoi elämästään Juventuksessa. Hän kertoi muun muassa tehneennsä yhden kauden aikana 10 maalia Juventukselle, vaikka hän pelasi topparina.

Goalin mukaan Faridin uran kehittymiselle löytyi myös oma tarinansa. Hänen kerrottiin pelanneen Lobosin ja Pumasin joukkueissa, kunnes Juventus huomasi hänen lahjakkuutensa, kun italialaisseura oli matkalla Yhdysvalloissa.

Lopulta Faridin tili poistettiin Instagramista.

T R I B U N A S

@tribunasnet
🇲🇽 ¿Y VOS QUIÉN SOS?
Dionisio Farid #Rodríguez, el joven impostor mexicano que da charlas diciendo ser jugador de la @juventusfc.

Conocé a este personaje en:
tribunas.net/2018/10/10/y-v…