PSV Eindhoven-Inter
Keskiviikkona 3.10 klo 22.00
Mestarien liiga

Mestarien liigan pelit jatkuvat keskiviikkona. PSV Einhoven pyrkii pääsemään kotonaan pois nollakerhosta, kun vastaan asettuu Inter.

PSV on liian kovassa seurassa

PSV Eindhoven on kovassa seurassa Mestarien liigassa. Monen vuoden tauon jälkeen kilpailuun selvinnyt PSV hävisi avauskierroksella Barcelonalle tylysti 0-4. Hollannin liigassa PSV on ollut iskussa, seitsemän ottelua ovat tuoneet seitsemän voittoa maalierolla 26-3.

Valitettavasti Hollannin ja Italia pääsarjoissa on iso ero, ja vaikka PSV onkin kotimaansa liigassa lähes ylivoimainen, on tasoero vielä toistaiseksi liian suuri. Inter-pelin jälkeen PSV:llä on vielä edessään kohtaaminen Tottenhamin kanssa, joten jatkoonpääsy kuolemanlohkosta on lähes mahdoton tehtävä.

Inter sai käännettyä heikohkon alkukautensa nousukiitoon ja on Seria A:ssa jo neljäntenä. Myös Mestarien liigassa alku oli hyvä, joukkue nousi tappioasemasta 2-1-voittoon Tottenhamia vastaan. Inter tuntuisi olevan kotikentällään erittäin kova tällä kaudella, mutta myös vieraskentillä voittoja on tullut viime viikkoina.

Inter jahtaa tosissaan toista jatkopaikkaa kevään pudotuspeleihin. Kuolemanlohkossa pelit menevät varmasti ristiin ja Tottenham-voitto oli todella arvokas. Nyt voitto PSV:stä ja jatkopaikka olisi todella realistinen tavoite.

PSV taistelee varmasti kotonaan raivoisasti, mutta joukkue tarvitsee voiton jotta jatkopaikka tai edes lohkon kolmosija ja sitä kautta paikka Eurooppa-liigan pudotuspeleihin olisi mahdollinen. Inter kyttää varmasti vastaiskun paikkoja ja pystyy laadukkaammalla kokoonpanollaan iskemään tarvittavat maalit.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Inter voittaa – kerroin 4.10 (normaalisti 2.55)

Jos Inter voittaa, voitat 20€ vedolla 82€ voiton.