Manchester United-Juventus
Tiistaina 23.10 klo 22.00
Mestarien liiga

Mestarien liigassa pelataan jälleen tiistaina ja keskiviikkona. Tiistain huippupelissä kohtaavat Manchester United ja Juventus.

Juventus on varmempi

Manchester United väläytteli viikonloppuna Chelseaa vastaan pelatussa Valioliigan kamppailussa. Saatavilla ollut voitto kääntyi kuitenkin lisäajan viimeisillä sekunneilla 2-2-tasapeliin ja pettymykseen. Rohkaisevasta peliesityksestä huolimatta etenkin Unitedin puolustuspeli on edelleen epävarman näköistä. United on päästänyt epätavallisen paljon maaleja alkukaudella.

Jose Mourinho yrittää varmasti kaikkensa saada joukkueensa pelaamaan taitojen edellyttämällä tavalla, mutta joukkue tuntuu olevan kipsissä. Viimeiseen kuuteen otteluun mahtuu vain yksi voitto.

Juventus voitti viisi ottelua peräkkäin, kunnes se jäi tasapeliin Genoaa vastaan Serie A-pelissä. Tasapelistä huolimatta Juventus jatkaa sarjakärjessä. Joukkue on pelannut muutenkin vahvan kauden, hyökkäyspäässä tulee tehoja ja puolustuspeli on totutusti vakuuttavaa. Cristiano Ronaldokin on löytänyt maalivireensä hapuilevan alkukauden jälkeen. Paulo Dybala on tehnyt kolme maalia Mestarien liigassa tällä kaudella.

Kahdella voitolla Mestarien liigan aloittanut Juventus ottaisi voitolla suuren harppauksen kohti lohkovoittoa ja jatkoapaikkaa ensi kevään pudotuspeleihin. Juventus on ollut häviämättä jo 11 ottelua peräkkäin, joten joukkue pääsee hyvässä iskussa Old Traffordille.

Manchester Unitedin puolustus ei tunnu toimivan enää edes kotikentällä, joten Juventukselle tulee ottelun aikana muutamia herkullisia maalintekopaikkoja. Ronaldo palaa pitkästä aikaa aikaisemman seuransa Unitedin kotikentälle, joten tunneryöppy voi olla melkoinen. Juventus on tällä hetkellä paljon vakuuttavampi kokonaisuus, ja vierasvoitto on lähellä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Juventus voittaa – kerroin 3.86 (normaalisti 2.43)

Jos Juventus, voitat 20€ vedolla 77,20€ voiton.