Mestarien liigassa nähdään jättiläisten kohtaaminen, kun Manchestr United saa vieraakseen Juventuksen. Jos uskot hyvävireisen Juventuksen voittoon, nyt pääset lyömään rahoiksi!

Manchester United väläytteli viikonloppuna Chelseaa vastaan pelatussa Valioliigan kamppailussa. Saatavilla ollut voitto kääntyi kuitenkin lisäajan viimeisillä sekunneilla 2-2-tasapeliin ja pettymykseen. Rohkaisevasta peliesityksestä huolimatta etenkin Unitedin puolustuspeli on edelleen epävarman näköistä. United on päästänyt epätavallisen paljon maaleja alkukaudella. Kaiken lisäksi joukkue kärsii pelaajien loukkaantumisista ja poissaoloista, suurimpana menetyksenä Alexis Sànchez.

Jose Mourinho yrittää varmasti kaikkensa saada joukkueensa pelaamaan taitojen edellyttämällä tavalla, mutta joukkue tuntuu olevan kipsissä. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on voittanut vain yhden.

Juventus voitti viisi ottelua peräkkäin, kunnes se jäi tasapeliin Genoaa vastaan Serie A-pelissä. Tasapelistä huolimatta Juventus jatkaa sarjakärjessä. Joukkue on pelannut muutenkin vahvan kauden, hyökkäyspäässä tulee tehoja ja puolustuspeli on totutusti vakuuttavaa. Cristiano Ronaldokin on löytänyt maalivireensä hapuilevan alkukauden jälkeen. Paulo Dybala on tehnyt kolme maalia Mestarien liigassa tällä kaudella.

Kahdella voitolla Mestarien liigan aloittanut Juventus ottaisi voitolla suuren harppauksen kohti lohkovoittoa ja jatkoapaikkaa ensi kevään pudotuspeleihin. Juventus on ollut häviämättä jo 11 ottelua peräkkäin, joten joukkue pääsee hyvässä iskussa Old Traffordille.

Manchester Unitedin puolustus ei tunnu toimivan enää edes kotikentällä, joten Juventukselle tulee ottelun aikana muutamia herkullisia maalintekopaikkoja. Ronaldo palaa pitkästä aikaa aikaisemman seuransa Unitedin kotikentälle ja tunneryöppy voi olla melkoinen. Juventus on tällä hetkellä paljon vakuuttavampi kokonaisuus, joten vierasvoitto on lähellä.

Luvassa on kahden huippujoukkueen välinen kiihkeä kamppailu. Jos uskot Juventuksen pystyvän vieraskentällä voittoon, tutustu alla olevaan tarjoukseen.

Juventus voittaa Manchester Unitedin – lyö vetoa superkertoimella 50,00!

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Talleta rahaa ja lunasta samalla 100% talletusbonus
3. Lyö 1€ veto Juventuksen voitolle (1×2) Manchester Unitedia vastaan. Jos Juventus voittaa, saat 50€ bonusrahaa seuraavana päivänä klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa:
– Esimerkki: jos lyöt 1 euron vedon Juventus voitolle ja Juventus voittaa (oikea kerroin esim. 2,30), saat 2,30 euroa oikeaa rahaa ja 50 euroa bonusrahaa.
– Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille.
– Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.