PSV Eindhoven-Tottenham
Keskiviikkona 24.10 klo 19.55
Mestarien liiga

Mestarien liiga jatkuu keskiviikon peleillä. PSV ja Tottenham ovat vielä ilman voittoa ja kaipaavat elintärkeitä pisteitä.

PSV vailla mahdollisuuksia

PSV on jatkanut Hollannin liigassa ylivoimaista menoaan, yhdeksään otteluun on tullut yhdeksän voittoa. Valitettavasti kotimaan sarjan dominointi ei ole siirtynyt Mestarien liigaan, jossa kahdesta ottelusta on tuloksena kaksi tappiota. Lohko on äärimmäisen kova Tottenhamin, Interin ja Barcelonan seurassa, joten PSV:lle on jäämässä tyly neljäs sija lohkossa.

Yksi tehty maali ja kuusi päästettyä kahteen ensimmäiseen otteluun kertoo kuinka paljon joukkue on Euroopan huippuja jäljessä. Tämä kausi on hyvää opettelua jatkoa ajatellen ja PSV voi hyvinkin vahvistua tulevien vuosien aikana jo pelkästään Mestarien liigan bonusrahoilla.

Tottenhamin tilanne on myös vaikea Mestarien liigassa. Joukkue on hävinnyt Interille ja Barcelonalle, joten pisteitä loppukierroksilta on otettava reilusti enemmän. PSV on kaadettava hinnalla millä hyvänsä ja toivottava että muut joukkueen pelaisivat ristiin.

Tottenham on pystynht haastamaan muut lohkon joukkueet tasapäisesti, sillä Inter käänsi ensimmäisessä ottelussa ottelun nimiinä aivan loppuhetkillä ja Barcelonaa vatsaan Tottenham hävisi 2-4. Harry Kanelta odotetaan nyt maaleja. Joukkue on kärsinyt myös loukkaantumisista, mutta pikkuhiljaa avainmiehet ovat palanneet kokoonpanoon.

Joukkueiden välillä on selkeä tasoero. Vierasottelusta huolimatta Tottenham on suosikki voittamaan ottelun ja vieläpä selkeällä erolla. Tottenham on viime vuosina ollut erittäin hyvä itseään heikompiaan vastaan, mutta ongelmia on tullut sitten ehdottomia huippujoukkueita vastaan. Tottenham ottaa kauden ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Tottenham voittaa – kerroin 3.16 (normaalisti 2.08)

Jos Tottenham voittaa, voitat 20€ vedolla 63,20€ voiton.