Manchester United-Valencia
Tiistaina 2.10 klo 22.00
Mestarien liiga

Mestarien liiga jatkuu jälleen. Sekasortoinen Manchester United isänöi kotonaan Valenciaa.

ManU on sekaisin

Manchester United näytti jo välttävän alkavan kriisin, mutta viime viikon heikot tulokset sysäsivät joukkueen uudestaan kuilun partaalle. Ensi joukkue tippui EFL Cupista Derbylle pilkkukisan jälkeen. Tämän lisäksi viikonlopun Valioliigakierroksella West Ham murjoi kotonaan Unitedin maalein 3-1.

Jose Mourinhon aika joukkueen peräsimessä näyttäisi tulleen tiensä päähän. Kentällä pelaajat eivät tiedä mitä tehdä, pelaaminen näyttää sekasortoiselta ja välillä haluttomalta. Jokin muutos joukkueessa tarvitaan, muuten kaudesta tulee todella murheellinen näytös.

Valencia on myös aloittanut kautensa ailahtelevasti. La Ligassa joukkue on pelannut seitsemän ottelua saldolla 1-5-1 ja on vasta alemmassa keskikastissa. Mestarien liigan avauskierroksella joukkue hävisi Juventukselle 2-0, joten pistetarve on kova myös eurokilpailussa.

Vaikka Valencia on tiukassa paikassa myös kotimaan sarjassa, lähtee se hakemaan menestystä Mestarien liigassa. Puolustuspää on toiminut tuttuun tapaan hyvin, mutta maalinteko on ollut yhtä tuskaa koko alkukauden. Jos joukkue pystyy murtautumaan yhtään paremmin linjojen väliin, osumiakin alkaa pikku hiljaa tulemaan.

Sekasortoinen Manchester United on on sopiva vastus Valencialle juuri nyt. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä ja tasapelikin olis varmasti tyydyttävä. Jos kotijoukkueen sekasortoisuus kentällä jatkuu, on Valencialla aito mahdollisuus ottaa mukaansa piste tai enemmänkin.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: ManU-Valencia X2 – kerroin 3.46 (normaalisti 2.23)

Jos ottelu päättyy tasan tai Valencia voittaa, voitat 20€ vedolla 69,20€ voiton.