Moskovan Spartak vaihtaa valmentajaa – väliaikaisvastuuseen Roman Eremenkolle tuttu mies

© Kuva: Getty Images

Roman Eremenkon seurajoukkue Moskovan Spartak tiedotti maanantaina erottaneensa tehtävästään joukkueen päävalmentajan Massimo Carreran. 54-vuotias Carrera aloitti Spartakin valmentajana vuonna 2016 ja johdatti joukkueen mestaruuteen keväällä 2017. Kaudella 2017-2018 Spartak sijoittui Venäjän pääsarjassa kolmanneksi.

– Joukkueen tämän kauden tulokset ja peli osoittavat, ettei mitään merkkiä paremmasta ole, Spartakista luonnehdittiin tilannetta.

Tällä hetkellä Spartak on sarjassa sijalla seitsemän. Eurooppa-liigassa se on puolestaan kahden pelatun ottelun jälkeen lohkonsa jumbona. Torstaina on edessä seuraava haaste, kun Spartak vierailee Glasgowssa Rangersin vieraana. Tuossa ottelussa joukkuetta valmentaa apulaisvalmentaja Raúl Riancho.

58-vuotias Riancho on Roman Eremenkolle tuttu mies, sillä he molemmat olivat Rubin Kazanin riveissä vuosina 2011-2014. Espanjalainen toimi tällöin Kazanin kuntovalmentaja.

Eremenko on pelannut pelikiellosta vapauduttuaan kahdessa Spartakin sarjaottelussa. Sunnuntaina hän pelasi ensimmäistä kertaa avauksessa ja oli mukana rakentelemassa joukkueensa ensimmäistä maalia. Spartak kuitenkin hävisi ottelun Arsenal Tulaa vastaan 2-3.