Mestarien liigan kovassa C-lohkossa pelataan keskiviikkona erittäin tärkeä kamppailu, kun Paris Saint-Germain isännöi Napolia.

Kahden pelatun kierroksen jälkeen neljä pistettä kerännyt Napoli johtaa lohkoa. Liverpool on toisena kolmella pisteellään, kolmantena olevalla PSG:llä on samoin pisteitä kolme. Belgradin Punaisella Tähdellä on yksi piste. Napoli kampesi itsensä kärkipaikalle, kun se kaatoi Liverpoolin 1-0 Lorenzo Insignen viime hetken maalilla.

– Napoli otti helvetin tärkeän voiton Poolista ja vielä ihan ansaitusti. Varsinkin nyt, mihin tilanteeseen tuo lohko tavallaan ajautui edeltävän kierroksen jälkeen, niin todella mielenkiintoinen peli tulossa, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ennakoi PSG:n ja Napolin kohtaamista SuomiFutis-sivustolle.

PSG on ollut viime aikoina hurjassa maalivireessä. Edellisellä Mestarien liigan kierroksella PSG rökitti Belgradin Punaista Tähteä tennislukemin 6-1 ja on sen jälkeen ottanut 5-0-voitot Ranskan liigassa Lyonista ja Amiensista. Vaikka Napolin anti vieraskentällä onkin Virkkusen mukaan vähän arvoitus, saa PSG varautua erilaiseen otteluun keskiviikkona.

– Maalimäärät näyttää hienoilta, mutta nyt on taas vähän eri meininki odotettavissa. Serie A:ssa Napolilla on mennyt ihan ookoo, mutta kuitenkin näissä isommissa matseissa Napoli on vielä pienimuotoinen arvoitus. Siihen uskon, että (Kalidou) Koulibalyt ja (Raúl) Albiolit ja kumppanit pystyvät heittämään puolustuksen sellaiseen kuosiin, että ei PSG pääse ihan niin helposti rullailemaan kuin edellisissä matseissa, Virkkunen toteaa.

Kovempaan puolustusmuuriin saa varautua myös 50:n Mestarien liigan ottelunsa pelaava brassitähti Neymar, joka viimeisteli hattutempun edellisessä ottelussa.

– Vaikka Neymar veti likipitäen täydellisen pelin Punaista Tähteä vastaan, niin kyllä nyt tulee vähän eri tason vastustaja, Virkkunen muistuttaa.

Suora lähetys PSG−Napoli-ottelusta Tuomas Virkkusen selostamana alkaa C Moressa ja C More Sport 2 -kanavalla keskiviikkona 24.10. klo 21.50.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.