Puola-Portugali
Torstaina 11.10 klo 21.45
Nations League

Nations League jatkuu jälleen ja heti kärkeen tarjolla on huippupeli, kun Puola ja Portugali kohtaavat.

Kumpikaan joukkue ei suostu häviämään

Puola aloitti Nations League-taipaleensa tasapelillä vieraspelissä Italiaa vastaan. Kesän MM-kisojen pettymys on selvästi käsitelty ja joukkue pyrkii löytämään jälleen oman tasonsa.

Joukkueen suurin tähti on hyökkäyksen Robert Lewandovski, mutta Puola on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan joukkueena hyvin yhteen. Joukkue pystyy puolustamaan ja pelaamaan tiiviisti, jolloin joukkueen kuin joukkueen on vaikea murtautua maalintekopaikkoihin. Pääsääntöisesti joukkue on pelannut viime aikoina tasaisia, vähämaalisia otteluita, joissa maaleja on tehty alle 2.5 ottelua kohden.

Portugali avasi oman taipaleensa Nations Leaguessa 1-0-voitolla Italiasta. Joukkue on uuden äärellä kun supertähti Cristiano Ronaldo ei ole maajoukkueen mukana syksyn peleissä. Portugali tarvitsee uusia vastuunkantajia ja Nations Leaguen peleissä niitä voisi hyvinkin löytyä.

Portugali on on ollut häviämättä viimeiset kuusi peräkkäistä vierasottelua. Vaikka Portugali olisi alakynnessä, on sillä ihmeellinen taipumus taistella vaikka väkisin ottelusta vähintään tasapeli. Portugalin ottelut ovat tasaisia, tiukkoja otteluita, jotka usein päättyvät tasan. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on tasannut pisteet kolmesti.

Puolan ja Portugalin keksinäisissä otteluissa on nähty kaikkea. Joukkueet eivät ole viime vuosina kohdanneet kovinkaan usein, joten vanhoilla tuloksilla ei ole merkitystä. Nyt kohtaavat kaksi joukkuetta jotka vihaavat häviämistä ja etenkin Portugali pystyy pitämään maalinsa puhtaana tiiviillä pelillään. Tasapeli ottelussa on erittäin lähellä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Puola-Portugali X – kerroin 5.10 (normaalisti 3.05)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 102€ voiton.