Suomi-Kreikka
Maanantaina 15.10 klo 21.45
Nations League

Nations Leaguessa Suomi pyrkii jatkamaan tappiottomien otteluiden sarjaansa Kreikkaa vastaan. Ottelussa panos on korkea, sillä nyt pelataan jo aidosti lohkovoitosta.

Uudenlainen Suomi

Suomi kaatoi kuin kaatoikin Viron perjantai-illan ottelussa. Lisäajalla tullut 1-0-voitto nosti Suomen jo yhdeksään pisteeseen ja taistelemaan tosissaan lohkonsa voitosta. Nations Leaguen kaikki kolme ottelua ovat päättyneet Suomen 1-0-voittoon, ja jokaisen maalin on iskenyt huippuvireinen Teemu Pukki.

Mikä parasta, Suomen peli on tiivistynyt huimasti lyhyessä ajassa. Suomen maali on edelleen koskematon lohkovaiheen peleissä ja joukkue puolustaa erittäin tiiviisti sekä uhrautuvaisesti. Lukas Hradecky on ollut oiva viimeinen lukko maalilla. Viro-pelissä nähtyyn kokoonpanon tulee varmasti muutoksia, mutta Suomella on sen suhteen positiivinen ongelma. Joukkue on täynnä motivoituneita ja taitavia pelaajia.

Kreikka on EM-mestari 14 vuoden takaa, mutta hohdokkaat ajat ovat olleet jo jonkin aikaa kaukana takana. Joukkue aloitti Nations Leaguen voitolla Viroa vastaan mutta hävisi heti perään Unkarille. Kotikentällään joukkue kaatoi Unkarin perjantaina 1-0. Kreikka on kolme pistettä Suomen takana kuudella pisteellään.

Kreikan pelit eivät ole varsinaisesti olleet mitään ilotulitusta, joukkue pelaa edelleen riskejä kaihtaen ja puolustaa myös todella tiiviisti. Etenkin vieraspeleissä Kreikka on haavoittuvainen ja pelitapa normaaliakin varovaisempi. Joukkueen peleissä harviin nähdään kahta maalia enempää.

Suomi ja Kreikka ovat pelanneet tasaisia otteluita viime vuosina. 2014 joukkueet tasasivat pisteet lukemin 1-1 ja 2015 Suomi pystyi upeaan 1-0- vierasvoittoon. Ottelu alkanee maanantainakin tunnustellen ja varovaisesti. Tasapeli sopisi kummallekin joukkueelle mutta Kreikka tiedostaa myös tarvitsevansa jossain vaiheessa enemmän pisteitä kuin Suomi. Tasapeli pitää molempien joukkueiden haaveet elossa ja tiivistynyt Suomi ei ole helppo pala Kreikalle. Tasapeli on ensimmäinen merkki joka vetoihin kannattaa merkata.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Suomi-Kreikka X – kerroin 4.90 (normaalisti 2.95)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 98€ voiton.