Viro-Suomi
Perjantaina 12.10 klo 21.45
Nations League

Nations Leaguessa kohtaavat perjantaina Viro ja Suomi. Suomi pyrkii jatkamaan voittoputkeaan.

Tiivistynyt Suomi

Viro lähtee Suomen kaatoon heikossa vireessä. Alla on neljän ottelun tappioputki ja vain yksi voitto viimeisestä kuudesta ottelusta. Viro on nollalla pisteellään lohkonsa viimeinen, eikä ole pystynyt viimeistelemään vielä maalin maalia.

Muutama vuosi sitten käynnissä ollut jalkapallon nousu Virossa on kääntynyt laskuun. Joukkue on jo pidempään pelannut huonosti ja ainakaan Nations Leaguen kautta paikkaa EM-kisoihin ei ole tulossa.

Suomi on löytänyt hirmuvireen Markku Kanervan alaisuudessa. Nations League on alkanut kahdella 1-0-voitolla Unkaria ja Viroa vastaan, ja Suomi on lohkonsa ykkönen. Teemu Pukki on ollut tehokas nyt myös vihdoin maajoukkueessa. Suomi on upeassa kolmen ottelun voittoputkessa.

Suomen peli on ollut jo pidempään tasapainoisen näköistä. Keskikenttä ei vuoda ja Suomi saa käännettyä peliä nopeastikin vastustajan maalia kohti. Nyt joukkue joutuu kahden kotiottelun perään vieraspeliin, joka on uusi tilanne hyvässä vireessä olevalle joukkueelle.

Lohkossa on pelattu ristiin ja Suomi johtaa lohkoaan selkeästi puhtaalla pelillä. Voitto Virosta veisi Suomen todella lähelle lohkovoittoa ja jatkopelejä. Virolla ei ole muuta pelattavaa kuin oma kunniansa. Tasainen ottelu luvassa, jossa tasapeli tai Suomen voitto kannattaa pelata. Viimeisestä viidestä keskinäisestä ottelusta Suomi on vienyt nimiinsä neljä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Suomi voittaa – kerroin 3.32 (normaalisti 2.16)

Jos Suomi voittaa, voitat 20€ vedolla 66,40€ voiton.