Neljä maalia puolessa tunnissa – välittömiä vertailuja Robert Lewandowskiin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

27-vuotias Celticin keskikenttäpelaaja James Forrest teki viime kaudella joukkueelleen kahdeksan maalia, mutta tällä kaudella maalitili oli kuuden ottelun jälkeen vielä avaamatta. Sunnuntaina Forrest kuitenkin havainnollisti, mitä suomalaiseen urheiluterminologiaan pysyvästi rantautuneella ”ketsuppipulloilmiöllä” tarkoitetaan.

Forrest nakutteli puoleen tuntiin peräti neljä maalia Skotlannin valioliigavierailulla St. Johnstonen kotikentälle. Forrest vei Celticin 1-0 -johtoon 15. peliminuutilla, teki joukkueensa kolmannen maalin puolen tunnin kohdalla ja viidennen hetkeä ennen taukovihellystä. Välissä vuoron sai joku muukin – tarkemmin sanottuna Odsonne Edouard , joka teki lukemiksi Celticin 2-0 -johdon.

Toisen jakson alkajaisiksi kotijoukkueen Danny Swansonin käämit paloivat Forrestin ylivoimaan. Swanson tuli Forrestia rumasti jaloille ja sai tuomarilta suoran suihkukomennuksen. Miesylivoimalla Celtic teki vielä yhden maalin, ja voitti siten ottelun tennislukemin maalein 6-0.

Sunnuntain toisessa Skotlannin pääsarjan ottelussa Rangers kukisti Heartsin maalein 3-1. Yhden maaleista teki ex-HJK Alfredo Morelos. Kahdeksan kierroksen jälkeen Hearts johtaa yhä sarjaa. Celtic on kolmantena ja Rangers kuudentena.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliHuuhkaja-pelaajan pudotuspelit MLS:ssa jäivät haaveeksi – ruma tappio sinetöi kohtalon
Seuraava artikkeliBayern Münchenillä pienimuotoinen kriisi päällä – ”Emme yritä joukkueena”