SJK-konkari lopettaa uransa tähän kauteen – ”Voitin kaiken, mitä Suomessa voi voittaa”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedottaa kotisivuillaan, että seurassa vuosia pelannut Richie Dorman päättää pelaajauransa tähän kauteen. 30-vuotias walesilainen ei vielä paljasta jatkosuunnitelmistaan mitään, vaan keskittyy seinäjokisten pitämiseen Veikkausliigassa. Mikäli tie ei vie karsintoihin, Dormanin viimeiseksi otteluksi jää ensi lauantaina pelattava SJK-Inter.

– Elämäni tarkoitus on ollut jo 25 vuoden ajan olla niin hyvä jalkapalloilija kuin vain mahdollista. Koen kuitenkin, että olen nyt valmis lopettamaan, Dorman sanoo seuran haastattelussa.

Dorman tuli Suomeen ja Närpiön Kraftiin kaudella 2011 ja siirtyi sieltä SJK:hon seuraavana vuonna. Kaikkiaan pelejä on kertynyt Suomessa neljällä eri sarjatasolla.

SJK:n edustusjoukkueessa Dorman on pelannut yhteensä 169 ottelua, ja niissä hän on tehnyt kuusi maalia. Vain kaksi pelaajaa on pelannut otteluita suuremman määrän. Otteluista 95 on ollut veikkausliigapelejä. Dorman myös syötti SJK:n historian ensimmäien veikkausliigamaalin.

– Minulla on niin paljon hyviä muistoja täältä. Olemme olleet menestyksekkäitä ja olen voittanut seuran kanssa kaikki pokaalit mitä Suomessa on mahdollista voittaa. Olen ollut mielestäni todella onnekas, että olen saanut olla osa sitä, Dorman hehkuttaa.

– Tiedän omat kykyni ja rajoitteeni jalkapalloilijana, mutta olen aina tehnyt kovasti töitä ja minulla on ollut kova halu pysyä täällä.

Dormanin laajan ja kiinnostavan haastattelun voi lukea SJK:n kotisivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.