TPS kohtaa Veikkausliigan kaksiosaisessa karsinnassa Ykkösen toiseksi sijoittuneen KPV:n. Otteluparin avausosa pelataan Kokkolassa keskiviikkona klo 14.

Turkulaiset eivät pääse aivan parhaalla miehistöllään vierasotteluun, sillä joukkueen paras maalintekijä Mika Ääritalo ei matkustanut joukkueen kanssa Kokkolaan. Kokenut Ääritalo loukkaantui lauantain HJK-ottelussa.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo jäi Turkuun kun TPS starttasi matkaan kohti Kokkolaa. Hyvä uutinen pelaajarintamalta on se, että Sterling Yateke ja Miro Tenho ovat reissussa mukana. Otteluennakko keskiviikon liigakarsintaotteluun: fc.tps.fi/fi/uutiset/kpv… #FCTPS #KPVTPS #Veikkausliiga

Ääritalon lisäksi sivussa on Oskari Jakonen, joka on ottelussa pelikiellossa.

Hyviä uutisia turkulaisille ovat ne, että sekä Sterling Yateke että Miro Tenho ovat siinä kunnossa, että he nousivat joukkueen bussiin. Tenho pystyy myös pelaamaan, mutta Yateken pelikunnosta ei ole vielä takeita. Myös kapteeni Sami Rähmönen on toipunut nivusvaivoistaan pelikuntoon.

TPS lähti matkaan jo tiistaiaamuna ja viettää ottelua edeltävän yön Vaasassa.