Arsenal-Leicester
Maanantaina 22.10 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun hyvään vireeseen päässyt Arsenal kohtaa kotonaan Leicesterin.

Arsenal on löytänyt tasonsa

Unai Emereyn opit alkavat purra Arsenalissa. Joukkue on yhdeksän ottelun voittoputkessa kaikki kilpailut huomioiden. Arsenal hyökkää nopeasti mutta fiksusti ja kokoonpano on täynnä nälkäisiä ja menestyksenhaluisia pelaajia. Alexandre Lacasette sekä Pierre-Emerick Aubameyang ovat paukuttaneet kahdeksaan otteluun neljä maalia kumpainenkin.

Alkukauden ohjelma oli vaikea, mutta Arsenal on osoittanut kuuluvansa vielä Valioliigan top 6-seurojen joukkoon. Valioliigassa viidentenä oleva Arsenal ei ole edellisillä kierroksilla kohdannut huippuseuroja, mutta toisaalta joukkue on osoittanut pystyvänsä rutiinisuorituksilla ottamaan täydet pisteet keskikastin seuroja vastaan.

Leicesterin kausi on ollut ailahteluja täynnä. Kahdeksan ottelua ovat tuoneet neljä voittoa ja neljä tappiota. Tästä johtuen sijoitus on Valioliigassa vasta yhdestoista. Jamie Vardy on odotetusti joukkueensa paras maalintekijä kolmella osumallaan yhdessä James Maddisonin kanssa. Harry Maguire on osunut tällä kaudella jo kahdesti.

Leicesterin puolustuslinja ei vakuuta enää samalla lailla kuin viime vuosina. Kapteeni Wes Morgan alkaa olla jo liian hidas nopeaempoiseen Valioliigaan, josta osoituksena on poissaolo ottelusta varoitustilin täytyttyä. Leicester on vahva keksikastin joukkue, mutta ei yhtään enempää.

Kuudesta edellisestä keskinäisestä ottelusta Arsenal on voittanut neljästi Leicesterin yhtä vastaan, kerran on pelattu tasan. Nousukuntoinen Arsenal kotikentällään järjestää sellaisen pyörityksen että Leicester saa todella taistella pisteistä. Petr Cech on loukkaantumisen vuoksi todennäköisesti sivussa ottelusta, mutta Arsenalin syvyys kestää yksittäiset poissaolot.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Arsenal voittaa päästämättä maaliakaan – kerroin 6.00 (normaalisti 3.50)

Jos Arsenal voittaa nollapelillä, voitat 20€ vedolla 120€ voiton.