Tottenham-Cardiff
Lauantaina 6.10 klo 17.00
Valioliiga

Valioliigassa pelataan lauantaina iso kierros. Tottenham pyrkii jatkamaan voittojen tiellä ja Cardiff yrittää epätoivoisesti saada pisteitä.

Cardiff matkalla Championshipiin

Tottenhamin pelissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta joukkue tuntuu silti häviävän edelleen suuria otteluita. Viikolla Mestarien liigassa joukkue hävisi kotonaan 2-4 Barcelonalle. Kahden tappion myötä paikka kevään jatkopeleihin on vaakalaudalla. Valioliigassa joukkue on neljäntenä.

Harry Kane on seitsemään otteluun tehnyt viisi maalia ja jahtaa jälleen parhaan maalintekijän palkintoa. Henkilökohtaiset palkinnot eivät varmasti enää lämmitä kovinkaan paljoa, vaan Kane ja kumppanit hakevat menestystä joukkueena. Joukkueen kokoonpanotilanne kannattaa tarkastaa ennen ottelua, sillä ykkösvahti Hugo Lloris on ollut sivussa otteluista yhdessä keskikentän Dele Allin ja Christian Eriksenin kanssa.

Cardiffin taival Valioliigassa on ollut vaikea. Joukkue on edelleen ilman voittoa ja toiseksi viimeisenä Valioliigassa. Cardiff tuntuu olevan liian tasapaksu ja väritön nykymaailman Valioliigaan, henkilökohtaista taitoa ei taida olla vain tarpeeksi.

Cardiff on tehnyt seitsemään otteluun vain neljä maalia ja päästänyt kuusitoista, joten maaliero on pakkasella 12 osumaa. Paikka näyttäisi olevan sementoitunut kolmen huonoimman joukkoon, mutta Cardiff taistelee kyllä kynsin ja hampain.

Tottenham kotikentällään Cardiffia vastaan on megalomaaninen suosikki. Kyse ei ole siitä voittaako Tottenham, vai kuinka monella maalilla se voittaa. Tottenhamin materiaali kestää jopa yhden tai kahden runkomiehen poissaolon, laatua sillä riittää varmasti Cardiffin kaatamiseen. Cardiff jää otteluissa maaleitta ja jatkaa edelleen nollakerhossa voittojen suhteen.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Cardiff alle 0.5 maalia – kerroin 2,68 (normaalisti 1.84)

Jos Cardiff jää maaleitta, voitat 20€ vedolla 53,60€ voiton.