Brighton-West Ham
Perjantaina 5.10 klo 22.00
Valioliiga

Perjantaina Valioliigassa pelataan yksi ottelu, kun piristynyt West Ham saapuu Brightonin vieraaksi.

West Ham aloittanut nousun kohti kymmenen kärkeä

Brighton on pelannut alkukauden pelillisesti sillä tasolla kuin siltä on odotettu.Yksi voitto setsemään otteluun on kuitenkin liian vähän ja joukkue on pudotustaistelussa heti kauden alusta alkaen. Oma pää on vuotanut ja takana on peräti kuusi ottelua ilman voittoa.

Edellisessä pelissä joukkueen tärkeimmistä pelaajista Glenn Murray aloitti penkillä. On mielenkiintoista nähdä säästeltiinkö ManCityä vastaan vaan hyökkääjää rasitukselta ja onko Murray West Hamia vastaan jälleen kentällä. Murray on onnistunut maalinteossa neljästi, eli hän on tehnyt jo puolet joukkueensa maaleista.

West Ham selätti vaikea alkukauden ja on ottanut pisteitä neljässä ottelussa peräkkäin, joista kolme on voittoja. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi kotonaan upealla esityksellä Manchester Unitedin lukemin 3-1.

Wes Hamin peli kehittyy joka viikko ja uudet pelaajat sopeutuvat kokonaisuuteen paremmin. Marco Arnautovic on koko Valioliigan parhaimpia hyökkääjiä, itävaltalainen viimeistelee tehokkaasti ja dominoi fyysisyydellään. Hänelläkin kasassa on jo seitsemän maalia kuluvalta kaudelta.

Brighton ja West Ham ovat menossa tyystin eri suuntiin. Brighton pysyy putoamiskampailussa ja on hyvin mahdollisesti yksi putoaja kauden jälkeen. West Hamin peli kehittyy koko ajan ja joukkue tekee nousua kohti kymmenen kärkeä, jonne se materiaalin ja valmennuksen osalta kuuluukin.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: West Ham voittaa – kerroin 4.60 (normaalisti 2.80)

Jos West Ham voittaa ottelun, voitat 20€ vedolla 92€ voiton.