Turun Veritas Stadionilla vietetään sunnuntaina jäähyväisiä, sillä seuraikoni Ari Nyman pelaa viimeisen kotiottelunsa sinimustien paidassa Hongan tullessa vierailulle. Inter tiedotti Nymanin peliuran päättymisestä seurassa kotisivuillaan.

Sitä, päättyykö koko Nymanin pelaajaura, jatkuuko se mahdollisesti jossain toisessa seurassa vai siirtyykö mies Interissä muihin tehtäviin, tiedotteessa ei kerrota.

34-vuotias Nyman on Interin oma kasvatti, joka debytoi seuran edustusjoukkueessa Veikkausliigassa jo 16-vuotiaana lokakuussa 2000. Nyman ei ole edustanut Suomessa mitään muuta seuraa.

Keskikentän pohjalla ja keskuspuolustuksessa uransa tehnyt Nyman valittiin Veikkausliigan tulokkaaksi ja lupaavaksi nuoreksi pelaajaksi vuonna 2002. Hän oli nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja ja pelasi myös 22 A-maaottelua. Sveitsiläisessä FC Thunissa Nyman pelasi kaudet 2007-2009, mutta sieltä matka jatkui taas takaisin Turkuun.

Nymanin palkintokaapista löytyy kaksi SM-hopeaa sekä kaksi Suomen Cupin voittoa. Nyman on pelannut Veikkausliigassa kaikkiaan 405 ottelua ja on kaikkien aikojen ottelutilastossa kakkosena. Edellä on vain 441 peliä pelannut Toni Huttunen.