AC Milanin espanjalaislaituri Suso on ylpeä siitä, että hänet on yhdistetty siirtohuhuissa Real Madridiin, mutta hän vakuuttaa olevansa tyytyväinen Italiassa.

Suso, 24, on ollut yksi Serie A:n säkenöivistä pelaajista tällä kaudella. Hän on pelannut Italian pääsarjassa 12 ottelua ja ollut suoraan mukana yhtä monessa osumassa (neljä maalia, kahdeksan maalisyöttöä).

Espanjan La Ligan ystävät ovat saaneet nauttia Suson otteista vain yhden kauden verran. Hän jätti 16-vuotiaana kasvattajaseuransa Cádizin ja siirtyi Liverpooliin, josta hänet lainattiin Almeríaan kaudeksi 2013-14.

Siirto Madridiin tarjoaisi Susolle mahdollisuuden palata kotimaahansa, mutta hän ei ole ainakaan vielä valmis jättämään projektia AC Milanissa kesken.

– Kun maailman parhaat joukkueet ovat kiinnostuneita sinusta, on oltava ylpeä siitä, että asiat menevät hyvin. Kuka ei olisi iloinen, kun sellaiset joukkueet ovat kiinnostuneita sinusta? kommentoi Suso Radio Marcalle.

– Kotona pelaaminen on aina kaunista. Juuri nyt olen maassa, jonka kulttuuri on hyvin samantyyppinen kuin Espanjan, ja tällä hetkellä olen erittäin onnellinen täällä.

– Tunnen olevani tärkeä joukkueelleni, minun on hyvä olla, olen iloinen ja tulen valmentajan (Gennaro Gattuson) kanssa toimeen varsin hyvin.