AS Roman alkukausi on ollut vaikea. Viime viikonloppuna Udinese kaatoi Roman kotikentällään maalein 1-0. Kritiikkiä on satanut ymmärrettävästi Roman suuntaan. Puolustaja Aleksandar Kolarov otti kantaa kritiikin tasoon.

Roman päävalmentaja Eusebio Di Francesco on löyhässä hirressä. Tulosten pitäisi muuttua pikaisesti, mikäli Di Francesco haluaa pitää kiinni työpaikastaan, lue lisää tästä.

Roma-puolustaja Kolarov otti melko kovin sanoin kantaa kannattajien antamaan kritiikkiin.

– Minun ei pidä luvata mitään kenellekään, paitsi itselleni. Olen samaa mieltä valmentajan kanssa, kannattajilla on oikeus olla vihaisia, mutta heidän täytyy myös olla tietoisia siitä, että he ymmärtävät kovin vähän jalkapallosta, Kolarov laukoi.

Roma on tällä hetkellä Serie A:ssa seitsemäntenä. Viimeisestä viidestä ottelusta Roma on onnistunut voittamaan vain yhden. Kolarovin mielestä kannattajien ei pitäisi ottaa kantaa joukkuetaktsisiin asioihin.

– Pidän tenniksestä, mutta en ymmärrä siitä mitään. Voin olla fani, voin olla raivoissani, mutta en silti puhuisi taktiikoista. Tämä pätee kaikkiin faneihin, ei vain Roman kannattajiin, Kolarov tarkensi.