Dalian Yifangin belgialaistähti Yannick Carrasco myönsi, että hän tarjosi joukkuekaverilleen 10 000 euroa lääkärikuluihin murrettuaan tämän nenän.

Carrasco, 25, siirtyi Dalian Yifangiin helmikuussa Atlético Madridista. Hän kertoi Dalian Evening Newsille, että hän otti harjoituksissa yhteen Jin Pengxiangin kanssa, minkä takia kiinalaispuolustajalta murtui nenä.

– Meillä oli harjoitukset ja ajauduimme pieneen välienselvittelyyn yhteentörmäyksen takia. Sen takia hän loukkasi nenänsä. Minusta Jin Pengxiang on hyvä pelaaja ja todella hyvä ihminen.

– Haluan myös pyytää häneltä anteeksi, koska välillä jalkapallossa – myös harjoituksissa – tällaisia valitettavia törmäyksiä voi tapahtua. Toivon myös, että hän toipuu mahdollisimman pian.

Carrasco kertoi tarjoutuneensa maksamaan Pengxiangin lääkärikulut.

– Olen kuullut joitain huhuja. Haluan tehdä selväksi, että halusin aluksi antaa hänelle 10 00 euroa lääkärikuluihin, mutta edustajani eivät hoitaneet sitä hyvin.

– Hän ei saanut rahoja. Liikkeellä on myös huhuja, joiden mukaan hän pyysi minulta valtavaa summaa korvaukseksi. Olen olut suoraan yhteydessä Jin Pengxiangiin, eikä hän ikinä vaatinut sellaista.

– Hän on todella hyvä pelaaja. Haluan pelata hänen kanssa myös ensi vuonna.

Carrasco on pelannut Kiinan Superliigassa 25 ottelua. Hän on tehnyt noissa peleissä yhteensä seitsemän osumaa ja antanut yhdeksän maalisyöttöä.