Chelsean managerin Maurizio Sarrin on vaikeaa löytää käyttöä Victor Mosesille ja Danny Drinkwaterille. Italialaisluotsi lupaa kierrättävänsä pelaajiaan enemmän joulun otteluruuhkan aikana.

Moses oli viime kaudella vakionimiä Sarrin edeltäjän Antonio Conten ryhmityksessä oikeana wing-backina. Sarrin 4-3-3-formaatiossa hänelle ei enää löydy paikkaa, ja peliminuutteja on tullut vasta 176.

Drinkwater siirtyi Chelseaan vasta viime vuonna, mutta hänen povattiin lähtevän jo päättyneenä kesänä. Hän ei ole pelannut minuuttiakaan sitten elokuun Community Shieldin.

Sarri sanoi rehellisesti, ettei usko kaksikon saavan juurikaan vastuuta.

– Minusta tilanne on se, että Drinkwater ei sovi keskikentälle kahden muun pelaajan kanssa. Kerroin hänelle kaksi kuukautta sitten, mitä mieltä olen, sanoi Sarri ESPN:n mukaan.

– Moses on sopivampi wing-backin rooliin kuin laitapuolustajaksi tai -hyökkääjäksi. En osaa sanoa (onko heillä tulevaisuutta Chelseassa). Heidän on kehityttävä, mutta heidän ominaisuutensa ovat hieman erilaisia.

Sarri on käyttänyt tämän kauden Valioliigassa vain 19 eri pelaajaa. Vain sarjanousija Wolverhampton (17) on käyttänyt kentällä vähemmän pelaajia. Chelsean luku nousee 26 pelaajaan, kun kaikki kilpailut otetaan mukaan.