Copa Libertadoresin eli Etelä-Amerikan Mestarien liiga -version loppuotteluun selvisivät tänä vuonna Superclásicon osapuolet Boca Juniors ja River Plate.

Kilpailun loppuottelu on kaksiosainen ja lauantaina tarkoituksena oli pelata toinen osa viime viikonloppuna 2-2-lukemiin päättyneen ensimmäisen ottelun jatkeeksi. Toisin kuitenkin kävi, kun River Platen kannattajat hyökkäsivät törkeällä tavalla Boca Juniorsin pelaajia kuljettaneeseen bussiin. Sisään heitettiin muun muassa lasipulloja, jonkinlaisia ilotulitteita ja myös poliisien käyttämää pippurisumutetta.

Suurin osa selvisi välikohtauksesta säikähdyksellä, mutta osan vammat vaativat sairaalahoitoa.

TN - Todo Noticias

@todonoticias
Así atacaron el micro de Boca

Etelä-Amerikan jalkapalloliitto siirsi loppuottelua vakavan välikohtauksen takia, mutta aluksi ainoastaan muutamilla tunneilla. Päätös herätti paljon keskustelua, mutta lopulta kamppailu siirrettiin sunnuntaille.

Ottelun on tarkoitus alkaa Suomen aikaan klo 22:00. On mahdollista, että finaalin ratkaiseva osa pelataan tyhjille katsomoille.