Ex-junnumaajoukkuepuolustaja hakee uutta alkua FC Lahdesta – oli kesällä lähellä menettää jalkansa

© Kuva: Juha Tamminen
Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

FC Lahti on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen 23-vuotiaan Mikko Viitikon kanssa. 190-senttinen toppari siirtyy Lahteen norjalaisesta Fredrikstad FK:sta. Lahti tiedottaa sopimuksesta kotisivuillaan.

Viitikko on HJK:n kasvatti, joka murtautui Veikkausliigan topparieliittiin VPS:ssä. Vaasassa Viitikko pelasi kaudet 2015-2017. Kaikkiaan hän on pelannut Veikkausliigassa 56 ottelua.

Suomen juniorimaajoukkueet läpi kolunnut Viitikko siirtyi kaudeksi 2018 Norjaan, mutta siellä kauden pilasi vakava loukkaantuminen. Pahimmillaan uhkana oli jopa uran päättyminen ja jalan menetys. Viitikko kertoi vammastaan tarkemmin SuomiFutiksen heinäkuussa julkaisemassa haastattelussa (lue lisää).

Nyt Viitikko palaa Veikkausliigaan kovien näyttöhalujen kanssa.

– Minulla on tosi hyvät ja odottavat fiilikset. Viime kausi oli minulle vaikea, joten odotan, että pääsen pelaamaan, Viitikko kommentoi Lahden tiedotteessa.

– Olen pallollinen toppari ja vahvuuksiani ovat pelin avaaminen ja ilmapelaaminen. Norjassa kehityin myös boksipelaajana. Norjaan oli paljon odotuksia, mutta mukana oli epäonnea. Loukkaannuin vakavasti, mutta onneksi pystyn vielä pelaamaan. Nyt haluan näyttää.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!