FC Inter nappasi Veikkausliiga-taiturin riveihinsä – Riveiro: ”Herätti heti huomioni”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Aleksi Paanasen kanssa. Paananen, 25, siirtyy Turkuun neljän FC Lahdessa vietetyn kauden jälkeen.

Interin uuden päävalmentajan José Riveiron mukaan Paananen on erinomainen vaihtoehto joukkueen keskikentälle.

– Paananen on yksi niistä pelaajista, joka heti herätti huomioni pelintapansa takia. Hän on kokonaisvaltainen ja tasapainoinen pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisessa vaiheessa. Lisäksi hän on luonteva pallon kanssa, eikä piileskele kentällä vaan pyytää palloa ja ottaa roolia. Minulle on hieno asia saada hänet tänne ja päästä valmentamaan häntä, Riveiro kertoo seuran sivuilla.

– Monipuolisuutensa takia Paananen pystyy pelaamaan käytännössä kaikissa rooleissa keskikentällä, mutta on parhaimmillaan keskikentän alemmilla paikoilla. Hän myös pystyy ylipäätään pelaamaan paremmin, jos olemme kentällä hyvin organisoituja.

Siilinjärveltä kotoisin oleva Paananen nousi Veikkausliigaan Kuopion Palloseuran riveissä ensimmäisen kerran jo 17-vuotiaana kaudella 2010. Viiden KuPS:ssa ja neljän FC Lahdessa vietetyn kauden saldona on kaikkiaan 228 Veikkausliigan ottelua. Viimeisten kuuden kauden aikana Paananen on ollut joukkueissaan käytännössä aina avauskokoonpanon vakionimiä.

– Hyvillä mielillä tulen Turkuun. Lahden vuodet olivat antoisia. Nyt kaipaan uusia haasteita, joita Inter varmasti tarjoaa. Täällä on uusi koutsi ja seuralla on selvä ajatus kehittää toimintaansa identiteettinsä mukaisesti, Paananen kommentoi.

Paananen liittyy FC Interin joukkueeseen heti ensi viikon maanantaina 5.11. joukkueen aloittaessa harjoitukset Riveiron johdolla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.