Turun Palloseura pelaa ensi kaudella yhden veikkausliigakauden jälkeen taas Ykkösessä. KPV:lle riitti 1-1-tasapeli Turusta liigakarsinnoissa nousuun, kun ensimmäinen kohtaaminen päätty Kokkolassa 0-0.

FC Interin hyökkkääjä Timo Furuholm lähetti Twitterissä rehdit terveiset rakkaalle vastustajalleen TPS:lle. Ensi kaudella Veikkausliigassa ei nähdä Turun derbyjä.

– En tiedä säännöistä, että onko Turku nyt mustavalko vai sinimusta? Mutta fakta on, että olisin mielelläni kostanut viime kauden derbyt tulevalla kaudella. Voimia FC TPS, kohdataan kun kohdataan, Furuholm kirjoitti.

TPS vei viime kaudella Turun herruuden, vaikka se ei varmasti tällä hetkellä lohduta. TPS voitti Turun derbyn kahdesti ja kerran pelattiin tasan. Furuholm heittikin tähän vielä pienen kuitin Palloseuran suuntaan.

– Muutama derby lisää ja TPS olisi säilynyt suoraan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
En tiedä säännöistä, että onko Turku nyt mustavalko vai sinimusta? Mutta fakta on, että olisin mielelläni kostanut viime kauden derbyt tulevalla kaudella. Voimia @FCTPS, kohdataan kun kohdataan✌️#veikkausliiga

Timo Furuholm

@TimoFuruholm

Arttu Ylinen

@ArttuY
Kyllä syö miestä, edes Interin lahjoittamat 7p ei riittänyt 🙄
Muutama derby lisää ja TPS olisi säilynyt suoraan.

TPS:n toppari Rasmus Holma avasi tuntojaan myös Twitterin puolella. Holma pelasi täydet minuutit molemmissa liigakarsintaotteluissa ja kuului koko kauden Tepsin avainpelaajiin.

– En olisi ikinä uskonut, kun 4 vuotta sitten kirjoitin sopimuksen Tepsin kanssa, että kuinka paljon tämä seura tulee tarjoamaan tunteita. Raskas ja vaikea kausi päättyi valtavaan pettymykseen. Kaikkemme annettiin ja epäuskoinen fiilis jäi käteen. Kiitos TPS-kannattajat ja FC TPS!

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Rasmus Holma

@RasmusHolma
En olis ikinä uskonu ku 4 vuotta sitten kirjotin sopimuksen Tepsin kanssa, että kuinka paljon tä seura tulee tarjoamaan tunteita. Raskas ja vaikea kausi päättyi valtavaan pettymykseen. Kaikkemme annettiin ja epäuskoinen fiilis jäi käteen. Kiitos @TPSkannattajat ja @FCTPS!

Rasmus Holma

@RasmusHolma
Onnittelut vielä @KPV1930 noususta! Meillä oli 35 matsia aikaa hoitaa homma kotiin, mutta pienimmällä mahdollisella marginaalilla nyt kävi näin. @FCTPS tulee vielä nousemaan takas sinne minne se kuulukin!