FC Inter Turku lähtee seuraavaan kauteen jälleen uusien valmentajien komennossa. Päävalmentaja José Riveiro ja tämän kakkosmies Sergio Almenara aloittavat työnsä seurassa konkreettisesti näinä päivinä. Ensimmäiset joukkueharjoitukset pidetään 5. marraskuuta.

Joukkue ensi kaudelle ei ole vielä lainkaan valmis. Interillä on koossa 12 liigatason pelaajasopimusta – tavoite on saada niitä vielä 10 lisää.

Ennen kauden päätöstä varmistui, että tämän vuoden pelaajista Ari Nymania, Mika Mäkitaloa, ja Jere Koposta ei enää nähdä sinimustissa. Kolmikon jatkoksi uusiin suuntiin lähtevät odotetusti Abdoulie Mansally, sekä vasta kesällä seuraan Kemistä saapunut Julián Guevara.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo suunnitelmista seuran sivustolla.

– Etsimme nykyjoukkueen ulkopuolelta vahvistusta puolustukseen vasemman laitapuolustajan ja topparin paikoille, keskikentälle useampaankin rooliin sekä hyökkäykseen niin keskelle kuin laidallekin. Osa pelaajista varmistuu todennäköisesti jo lähipäivinä, mutta kaikkien osalta emme pidä kiirettä.

Vasemman pakin paikan itselleen viime kaudella ominut Teemu Penninkangas kuuluu pelaajiin, joilla ei ole jatkosopimusta Interin kanssa.