Huoli peliajan puutteesta mennyttä aikaa – Sauli Väisänen nyt kolmen eri valmentajan luottomies

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

24-vuotias Sauli Väisänen on kuulunut parin vuoden ajan Huuhkajien vakiopelaajistoon, mutta seurajoukkueessa meno on ollut epätasaisempaa. Viime kaudella Serie A:n SPAL:ssa minuutteja tuli vain seitsemässä sarjaottelussa, ja vammat ja sairastelutkin hidastivat menoa.

Täksi kaudeksi suomalaistoppari lainattiin sarjaporrasta alemmas Crotoneen. Uudessakin joukkueessa paikka löytyi pitkään vaihtopenkiltä, mutta syksyn edetessä asetelma on muuttunut.

Nyt Väisänen on pelannut putkeen täydet minuutit jo viidessä peräkkäisessä sarjaottelussa, joten tilanne on muuttunut kertaheitolla huomattavasti valoisammaksi. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Väisänen on mahtunut viime viikkoina avauskokoonpanoon kolmen eri valmentajan alaisuudessa.

Crotonea alkukauden ajan valmentanut Giovanni Stroppa sai kenkää pestistään 29. lokakuuta. Keskiviikkoisessa Lecce-ottelussa joukkuetta luotsasi väliaikaisvalmentaja Ivan Moschella, ja sunnuntain Carpi-pelissä valmennusvastuussa oli entinen huippupelaaja Massimo Oddo. 1-1 -tasapeliin päättyneessä ottelussa Väisäselle nostettiin keltainen kortti.

42-vuotias Oddo pelasi uransa aikana muun muassa AC Milanissa, Napolissa ja Laziossa. Laitapuolustajana pelannut Oddo oli myös voittamassa Italian maajoukkueessa MM-kultaa vuonna 2006.

Crotonen alkukausi on ollut joka tapauksessa varsin vaisu. 11 ottelustaan se on saanut vain 12 pistettä, ja sijoitus 19 joukkueen sarjassa on neljästoista.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!