IFK Mariehamnin keskikenttämies päätti uransa: ”Ylä- ja alamäkiä”

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

IFK Mariehamnin ruotsalainen keskikenttämies Garbiel Petrovic ilmoitti uransa päättymisestä. AIK-kasvatti siirtyi Ahvenanmaalle ensi kertaa jo vuonna 2006, palatakseen taas vuosikymmentä myöhemmin. Viime kausiin on mahtunut melkoinen vuoristorata.

– Kolmeen viime kauteen on mahtunut ylä- ja alamäkiä. Veikkausliigan voitto, ja oikeastaan koko vuosi 2016 oli totta kai koko jalkapallourani hienointa aikaa. Viime vuosi taas oli jotain aivan muuta, mutta onneksi saimme otettua itseämme niskasta kiinni. Se ei olisi onnistunut ilman kaikkia seuraa ympäröiviä tahoja, 34-vuotias sanoo IFKM:n sivustolla.

– Kun joukkue nyt jatkaa liigassa, on minulle sopiva aika siirtyä uusille poluille. Päätös ei ollut vaikea, sillä kroppa on jo alkanut irtisanoutua korkeimmalla tasolla pelaamisesta.

Karolinska instituten on Petrovicin osoite jatkossa, tämän aloittaessa opinnot lääkäriksi. Lupaus tervehdyskäynneistä Viklöfillä irtoaa lopuksi.

– Vuosikortti Rosellalle on hoidossa. Aloitan opinnot kivenheiton päässä siltä ruohopläntiltä, jolla joskus aloitin jalkapallourani. Toivon kaikille seurassa pelkkää hyvää, nähdään katsomossa!

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle VPS - IFK Mariehamn 19.08.2019

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliMilanin miehistöongelmat 181 euron lunastuksen takuuna
Seuraava artikkeliArgentiinan maajoukkuebussissa tyhjä paikka – pelaajan unohtuminen huomattiin vasta stadionilla