Sevilla aikoo käyttää kauden päätyttyä André Silvan sopimuksessa olevan option, jolla seura voi lunastaa portugalilaishyökkääjän itselleen.

Silva, 23, siirtyi Sevillaan kesällä vuoden lainasopimuksella AC Milanista.

Italian suurseuraan hän siirtyi vain vuotta aikaisemmin kotimaansa Portosta, jolle hän iski 58 ottelussa yhteensä 24 maalia. Milan maksoi huhujen mukaan Silvasta 38 miljoonaa euroa.

Rossoneri koki kuitenkin, ettei se saanut rahoilleen vastinetta. Silva onnistui viime kaudella Italian pääsarjassa maalinteossa vain kaksi kertaa. Kaikki kilpailut mukaan lukien hän iski 10 osumaa, mutta suuri osa niistä tuli Eurooppa-liigassa heikompia vastustajia vastaan.

Niinpä Milan lainasi Silvan Sevillaan, joka kaipasi hyökkääjää. Portugalilainen ylitti viime kauden maalimääränsä sarjaotteluissa jo debyyttiottelussaan La Ligassa iskien hattutempun 4-1-voitossa Rayo Vallecanoa vastaan. Kaiken kaikkiaan Silva on iskenyt tällä kaudella seitsemän maalia 15 otteluun.

Sevillan urheilutoimenjohtaja Joaquin Caparros kertoi seuran sivuilla, että he aikovat pitää Silvasta kiinni.

– Hän tulee pysymään sopimuspelaajanamme vielä monia kausia. Meillä on kaikki oikeudet, meillä on optio pitää hänet.

– Milan voi sanoa, mitä se haluaakin. Se ja muut seurat tulevat haluamaan hänet, mutta me aiomme käyttää kauden lopussa tai jo ennen sitä oikeuttamme (ostaa hänet).

Espanjalaismediassa on huhuttu, että Silva olisi jo hyväksynyt Sevillan neljän vuoden sopimustarjouksen. Hänen osto-optionsa on tiettävästi 35 miljoonaa euroa, joka rikkoisi Sevillan siirtoennätyksen yhdeksällä miljoonalla eurolla. Tuo ennätys syntyi viime kesänä, kun Sevilla hankki hollantilaislaituri Quincy Promesin Spartak Moskovasta 24 miljoonalla eurolla.