AC Milan on kiinnostunut hankkimaan brasilialaishyökkääjä Alexandre Paton takaisin seuraan tammikuussa, kertovat italialaislehdet Gazzetta dello Sport ja Corriere dello Sport.

Pato, 29, vietti Milanissa viisi ja puoli kautta vuosina 2007-2013, mutta hänen aikansa Italiassa oli loukkaantumisten sävyttämä. Hän iski Rossonerille 63 maalia 150 ottelussa ennen kuin hän lähti kotimaansa Corinthiansiin. Sittemmin Pato on pelannut myös São Paulossa, Chelseassa ja Villarrealissa. Nykyään hän edustaa kiinalaista Tianjin Quanjiania.

Milan on tiettävästi yrittänyt houkutella myös Zlatan Ibrahimovićia palaamaan seuraan, mutta Pato on yksi vaihtoehdoista hyökkäykseen.

Brasilialaishyökkääjän hankintaa hankaloittaa hänen nykyinen sopimuksensa. Patolla on Tianjin Quanjianissa diili, jossa on 25 miljoonan euron ulosostoklausuuli, eikä Milan ole kiinnostunut pulittamaan hänestä moista summaa. Pato tienaa tätä nykyä yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa, mutta hän olisi mahdollisesti valmis pudottamaan palkkapyyntöään, jos paluu Eurooppaan toteutuu.

Patoa pidettiin aikoinaan yhtenä jalkapallomaailman suurimmista lupauksista, mutta entisen teinitähden hohto on hiljalleen hiipunut. Hän pelasi viimeksi Brasilian maajoukkueessa lokakuussa 2013.