Naisten Mestarien liigan puolivälierien ja välierien arvonnat suoritettiin perjantaina. Mukana on vielä kaksi suomalaispelaajaa.

Anna Westerlundin Lillerstrøm kohtaa Barcelonan ja Adelina Engmanin Chelsea Paris Saint-Germainin. Puolivälierät pelataan maaliskuussa.

Välierät puolestaan pelataan huhtikuun lopulla. Mikäli suomalaisten edustamat joukkueet etenevät neljän parhaan joukkoon, kohtaa Lillestrøm voittajan ottelusta Slavia Praha-Bayern München ja Chelsea paremman taistosta Lyon-Wolfsburg.

Lyonin ja Wolfsburgin välinen puolivälieräkamppailu tietää sitä, että yksi kestomenestyjä tippuu varmuudella. Lyon on pelannut tällä vuosikymmenellä kilpailun finaalissa seitsemän kertaa ja voittanut niistä viisi. Wolfsburg on pelannut loppuottelussa 2010-luvulla neljä kertaa ja voittanut niistä kaksi.

Tämän kauden finaali pelataan Unkarin Budapestissa 18. toukokuuta.