Mattias Gestranius on valittu kotimaisen jalkapallon Captain’s Ball -gaalassa vuoden erotuomariksi.

Gestranius sai syyskuussa kunniaa tuomittuaan Kreikan liigassa ensimmäisenä ulkomaalaistuomarina sarjaottelun 43 vuoteen. Suomalaistuomarin suoritus PAOK:in ja AEK:n välisessä suurkamppailussa keräsi kansainvälisesti huomiota.

[readmore from=Gestranius-Mattias]

Naisten vuoden erotuomariksi valittiin Lina Lehtovaara. Kovassa nosteessa kansainvälisesti oleva Lehtovaara on päässyt tänä vuonna viheltämään muun muassa Naisten Mestarien liigaa ja naisten MM-karsintoja.

Lehtovaara voitti palkinnon myös vuosina 2015 ja 2016.

Suomen Palloliitto

@Palloliitto

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
Seuraavaksi vuoden erotuomaripalkinto eli Georg Krutelew –palkinto #CaptainsBall2018
Vuoden erotuomarit ovat:
Lina Lehtovaara
Mattias Gestranius
#CaptainsBall2018