Kiinnostava suomalaislupaus rapakon takaa Veikkausliigaan – ”Tällä kertaa osui match”

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

VPS on tehnyt sopimuksen nuoren suomalaispelaajan Jonas Häkkisen kanssa. 19-vuotias monikäyttöinen puolustaja voi pelata myös keskikentän pohjalla.

Suomen ja kanadan kansalaisuuden omistava Häkkinen on käynyt MLS-seura Vancouver Whitecapsin akatemian ja pelannut koko ikänsä Pohjois-Amerikassa. Nuorukaisella on suomalaiset vanhemmat ja äidinkielenä englanti.

Siitä huolimatta Häkkinen puhuu sujuvasti suomeakin. Puolustaja on harjoitellut ja kuukauden Vaasassa.

– Hän tuli Suomeen hakemaan nousua uralleen. Vertaan häntä esimerkiksi muihin ikäluokkansa (-99) pelaajiin ja uskon, että hänellä on kaikki mahdollisuudet onnistua Veikkausliigassa, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen arvioi värväystään seuran verkkosivuilla.

– Agentti ehdotti, että voisimme testata Jonasta. Otimme Jonaksen mukaan ja olemme arvioineet hänen pelaamistaan. Meillä on käynyt viime vuosina testissä paljon nuoria pelaajia, jotka haluavat kehittyä. Tällä kertaa osui hyvä ”match.”

» Veikkausliigan ENNAKKOPAKETTI on täällä: Joukkue-ennakot, TOP-listat ja paljon muuta. Tutustu!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!