Leicester Cityltä upea kunnianosoitus kopteriturmassa menehtyneelle omistajalleen

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Valioliigaseura Leicester City tiedotti perjantai-iltana, että seuran kotistadionin, King Power Stadiumin ulkopuolelle rakennetaan kopteriturmassa menehtyneen omistajan Vichai Srivaddhanaprabhan patsas.

Vichai Srivaddhanaprabha kuoli traagisesti vajaa kaksi viikkoa sitten tapahtuneessa onnettomuudessa. Srivaddhanaprabha ja neljä muuta henkilöä menehtyivät, kun heitä lennättänyt helikopteri putosi nopeasti nousun jälkeen maahan stadionin viereen.

Srivaddhanaprabha oli Leicesterin kaupungissa pidetty ja kunnioitettu henkilö. Hänestä tuli Leicester Cityn omistaja vuonna 2010, jonka jälkeen hän satsasi runsaasti omia varojaan seuraan ja kaupunkiin. Vuonna 2016 Leicester juhli sensaatiomaisesti Valioliigan mestaruutta.

Leicester pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Srivaddhanaprabhan poismenon jälkeen lauantaina, kun joukkue kohtaa lauantaina Burnleyn Valioliigassa. Ottelussa tullaan kunnioittamaan Srivaddhanaprabhaa muun muassa kahden minuutin hiljaisella hetkellä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!