Manchester City on porskuttamassa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa voittoon Šah’tar Donetskista.

Valioliigan hallitseva mestari siirtyi johtoon jo 13. minuutilla David Silvan osumalla. Cityn toinen maali syntyi kymmenisen minuuttia myöhemmin kyseenalaisissa merkeissä.

Laitahyökkääjä Raheem Sterling pääsi mainioon vetopaikkaan, mutta hän ei ikinä ehtinyt laukaista ennen kuin hän oli kumossa nurmen pinnalla. Pallo vietiin pilkulle, ja Gabriel Jesus kiskaisi kotijoukkueen jo 2-0-johtoon.

Hidastuksista paljastui, että Šah’tarin puolustaja Mykola Matviyenko ei ollut tilanteessa lähelläkään Sterlingiä. City-laituri potkaisi voimalla nurmeen ja kaatui sen seurauksena. Erotuomari vihelsi haamuvirheestä rangaistuspotkun.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Manchester Cityn Raheem Sterling kaataa itse itsensä, ja erotuomari viheltää pilkun. 🤔 Shakhtar-veskari Andri Pjatovin reaktioon on helppo yhtyä. Gabriel Jesus laittoi rankkarin verkkoon – 2–0 Citylle. #UCLfi

Tästä vielä toisesta kuvakulmasta tuo Manchester Cityn rankkaritilanne 😀 #UCLfi

Heppoinen pilkkutuomio ei onneksi ratkaissut ottelua. Manchester City kuritti lopulta Šah’tar Donetskia murskalukemin 6-0.