Pikkuhelmarien lohduttavat hetket herättivät kansainvälistä ihastusta maailmalla – ”Tytöt tulevat vahvempina takaisin”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Pikkuhelmareiden otteet Uruguayssa alle 17-vuotiaiden MM-turnauksessa ovat keränneet viime päivinä runsaasti mediahuomiota. Suomi tulee päättämään ikäluokkansa ensimmäiset kisat alkulohkon päätöspeliin isäntämaa Uruguayta vastaan.

Pelaajien tuntekkaat hetket eilisen Ghana-tappion jälkeen vanhempiensa kanssa ovat keränneet jopa kansainvälistä mediahuomiota. FIFA ihasteli 13 000 kilometrin takaa matkustaneiden tukijoukkojen omistautuneisuutta.

– Helmareiden pelaajat ovat vain 15-17 vuotiaita ja päässeet ensimmäistä kertaa koskaan alle 17-vuotiaiden EM-turnaukseen. Ghana-tappion heidän 13 000 kilometrin takaa matkustaneet vanhempansa lohduttivat koskettavasti tyttäriään. Olemme varmoja, että tytöt tulevat vahvempana takaisin, liitto kehui naisten MM-turnauksen Twitter-tilillä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!