Pikkuhelmarien lohduttavat hetket herättivät kansainvälistä ihastusta maailmalla – ”Tytöt tulevat vahvempina takaisin”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pikkuhelmareiden otteet Uruguayssa alle 17-vuotiaiden MM-turnauksessa ovat keränneet viime päivinä runsaasti mediahuomiota. Suomi tulee päättämään ikäluokkansa ensimmäiset kisat alkulohkon päätöspeliin isäntämaa Uruguayta vastaan.

Pelaajien tuntekkaat hetket eilisen Ghana-tappion jälkeen vanhempiensa kanssa ovat keränneet jopa kansainvälistä mediahuomiota. FIFA ihasteli 13 000 kilometrin takaa matkustaneiden tukijoukkojen omistautuneisuutta.

– Helmareiden pelaajat ovat vain 15-17 vuotiaita ja päässeet ensimmäistä kertaa koskaan alle 17-vuotiaiden EM-turnaukseen. Ghana-tappion heidän 13 000 kilometrin takaa matkustaneet vanhempansa lohduttivat koskettavasti tyttäriään. Olemme varmoja, että tytöt tulevat vahvempana takaisin, liitto kehui naisten MM-turnauksen Twitter-tilillä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS