Lazion presidentti Claudio Lotito myöntää, että seuran on vaikeaa pitää keskikenttäpelaaja Sergej Milinković-Savićia riveissään, jos joku on valmis maksamaan hänestä riittävän summan.

Milinković-Savić, 23, siirtyi Lazioon kesällä 2015 belgialaisesta Genkistä. Hän on sittemmin noussut pelipaikallaan Serie A:n huippupelaajiin ja Euroopan tavoitelluimpien pelaajien joukkoon.

Huhujen mukaan serbialaisen perässä oli viime kesän siirtoikkunassa lukuisia seuroja Italiasta ja muualta Euroopasta, mutta Milinković-Savić jäi roomalaisseuraan ja allekirjoitti lokakuussa jatkosopimuksen Lazion kanssa.

Italialaislähteiden mukaan uudessa sopimuksessa on 150 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Seurapomo Lotiton mukaan he eivät voi kieltäytyä, jos Milinković-Savićista tehdään tarpeeksi suuri ostotarjous.

– Nykyään pelaajan on hankalaa sitoutua yhteen seuraan koko uransa ajaksi, sanoi Lotito Calciomercato.comin haastattelussa.

– Laziolla menee kuitenkin hyvin. Pelaajamme ovat kiintyneitä seuraan, ja kenties heitä houkuttaa jäädä seuraan, koska olemme panostaneet infrastruktuuriin. Kunnostimme esimerkiksi hiljattain harjoittelukenttämme.

– Mutta valitettavasti Laziolla ei ole samanlaista taloudellista voimaa kuin Barcelonalla tai Real Madridilla, joten se aiheuttaisi meille ongelman, jos ainutlaatuinen tarjous tulisi vastaan.

Milinković-Savić on ollut yhtä ottelua vaille avauksessa kaikissa Lazion sarjapeleissä tällä kaudella. Lazio on 12 kierroksen jälkeen Serie A:ssa neljäntenä.